Hi

Jag heter Miranda, född i Nederländerna men nu en bröllop- och familjefotograf som bor i Kalmar!

Min passion är att skapa nya minnen med din familj. Du kommer att få en super entusiastisk bröllop- och familjefotograf, speciellt om vi är ute i naturen! 

Jag håller på att lära mig svenska så du kommer att höra mig försöka prata svenska (även svengelska) under din fotografering eller ditt bröllop!

A glimse behind the camera

Om mig

Sedan januari 2021 har jag gått över till att arbeta som bröllops- och familjefotograf på heltid! För mig känns detta som det bästa valet som jag gjort! Jag får nu ge så många familjer ett evigt minne som de alltid kan se tillbaka på.

Jag är en 100% naturtjej! Älskar att vara i skogen, plocka svamp och campa med vårt taktält. Varje gång jag är i naturen, omgiven av trädens lugn, ger det mig en härlig energi och inspiration.

Jag älskar att ha min familj och vänner runt mig! Jag är supersocial och älskar att prata med alla. Jag har nyligen upptäckt min nya favorit hobby: trädgårdsarbete!

Kommer från en liten lägenhet mitt i en hektisk stad, men att nu bo på en plats med denna enorma trädgård är en dröm som går i uppfyllelse!

LET'S create
new memories

Förutom att fotografera bröllop och familjer älskar jag att spendera tid med min familj och mina vänner!

Fler av mina favoriter:
Trädgårdsarbete – titta på solnedgångar – fotoböcker – långa promenader i naturen – campa med vårt taktält – ett glas Baileys utan is – doften av nyklippt gräs – plocka svamp – läsa böcker