ALBUM

Personligen älskar jag att titta på fotoalbum. Att kunna bläddra igenom dessa och slungas tillbaka till det där ögonblicket tycker jag alltid är mycket mer romantiskt än att titta på bilder på sin iPad. Speciellt när du har investerat i en fotograf. Då är det slöseri att visa bilderna på en liten skärm.

Ett fotoalbum är det som alla älskar att titta på. Jag tror att ett album berättar historien som ingen annan produkt kan göra. Ett bröllopsalbum flyttar med dig till varje hem och är en investering för alltid. Det är därför jag erbjuder många alternativ och möjligheter för att skapa en unik produkt för dig.

Hur går det till?

VAD SKULLE DU VILJA HA

Valmöjligheterna är enorma! På den här sidan hittar du alla färgprover, typsnitt och materialval. Vilken färg kommer du att välja? Alla priser för motsvarande alternativ hittar du här
kill your darlings

Den svåraste delen... Dags att göra det urval som du vill se på albumet. Du gör detta urval i det online-galleri som du fick av mig tidigare.design design och mer design

Tillsammans skapar vi designen för ditt fotoalbum. Jag skickar det första förslaget på designen av albumet till dig och när du har tittat på det justerar jag de punkter du vill förändra. Tills du är helt nöjd!Beställning

Är du nöjd med designen? Då går beställningen till tryckeriet och inom 4-6 veckor kommer du att ha ditt dyrbara och helt skräddarsydda bröllopsalbum i dina händer!

VAD SKULLE DU VILJA HA

Valmöjligheterna är enorma! På den här sidan hittar du alla färgprover, typsnitt och materialval. Vilken färg kommer du att välja? Alla priser för motsvarande alternativ hittar du härdesign design och mer design

Tillsammans skapar vi designen för ditt fotoalbum. Jag skickar det första förslaget på designen av albumet till dig och när du har tittat på det justerar jag de punkter du vill förändra. Tills du är helt nöjd!

kill your darlings

Den svåraste delen... Dags att göra det urval som du vill se på albumet. Du gör detta urval i det online-galleri som du fick av mig tidigare.

Beställning

Är du nöjd med designen? Då går beställningen till tryckeriet och inom 4-6 veckor kommer du att ha ditt dyrbara och helt skräddarsydda bröllopsalbum i dina händer!

LYXIG FÖRVARINGSLÅDA

Bröllopsalbumet förtjänar att skyddas ordentligt. Just därför kan du beställa en lyxig förvaringsbox. Denna finns i alla färger, så att du kan skräddarsy den lyxiga förvaringsboxen!

Med hjälp av bandet kan bröllopsalbumet enkelt lyftas ut ur den lyxiga förvaringsboxen. Det finns också plats för att förvara det medföljande USB-minnet.
 

Många beslut att ta när man ska designa sin vackra bröllopsalbum! Härligt att ni vill ha ett evigt minne! Fyll i detta beställningsformulär så skapar vi ett vackert fotoalbum åt dig.

 

SWEET WORDS

Det är så mycket vackrare än vi föreställde oss. Tack för det vackra albumet. Bilderna blev verkligen snygga!

Esra och Thijmen

Albumen... - wow!!! Vi är helt över månen med dem. Och kvaliteten också, wow! Verkligen mycket nöjda. Vi njuter av dem oerhört!

Jasmijn och Sean

Albumen är verkligen fantastiskt vackra! Det är verkligen som att ha en bok full av tavlor!

Nicky och Mike

Fonts

Gabriola 

Arial Bold

album - studio kijk - albumpriser -

Gill och Sans

Beställ ditt album

Det är mycket beslut att ta i skapandet av ditt fotoalbum. Så fint att du vill ha dina bilder förvarade i tryckt format i form av ett fotoalbum. Fyll i detta formuläret så kommer vi skapa ett fantastiskt fotoalbum till dig.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Format för album
Vill du ha något tryckt på albumets framsida?
Förvaringslåda 30x40?
Vill du ha text på förvaringsboxen?
Vilket typsnitt vill du ha på förvaringsboxen?
Vill du att skrivaren ska välja den matchande färgkoden för färgbandet?