Bröllopsfotograf i Småland

Grattis till er förlovning! Som bröllopsfotograf i Småland har jag haft nöjet att fånga många vackra bröllop. Om du funderar på att arrangera ditt bröllop i Småland eller någon annanstans och vill ha dokumentation i form av foton, har du kommit till rätt ställe!

Ditt bröllop är den vackraste och en av de viktigaste dagarna i ditt liv. Det är en dag att fira kärleken mellan er. Tillsammans med hela din familj, vänner och alla som står dig nära. För visst är det speciellt att samla alla nära och kära för en hel dag för att fira er kärlek?

Jag är bröllopsfotograf i Småland och reser gärna över hela världen för att fånga era minnen för er! Speciellt om erat bröllop är på min favoritplats – ute i naturen! Eller kanske ett glamping bröllop eller ett stort helgbröllop?

Jag skulle älska att fotografera erat fantastiska bröllop i Småland och omgivande områden! 

Vi fick bilderna oerhört snabbt och kommunikationen har fungerat perfekt rakt igenom.

Amra och Jonathan
Öland, 2022

Ett fantastiskt bröllop mitt i naturen. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland.
Brudgummen omfamnar bruden bakifrån och ger henne en kyss som får bruden att le entusiastiskt. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland

OM MIG SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF I SMÅLAND

Jag lovar att fånga betydelsefulla och spontana bilder på eran bröllopsdag

Jag förevigar:

KÄNSLOR SOM ÄR ÄKTA 

De små detaljerna på er stora dag

KÄNSLOR SOM DU ALDRIG KOMMER VILJA GLÖMMA

Brudparet tittar förälskat på varandra och håller kärleksfullt om varandra i naturen. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland
Brudgummen omfamnar bruden bakifrån och ger henne en kyss som får bruden att le entusiastiskt. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland

OM MIG SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF

Jag lovar att fånga betydelsefulla och spontana bilder på eran bröllopsdag

Jag förevigar:

KÄNSLOR SOM ÄR ÄKTA 

de små detaljerna på er stora dag

KÄNSLOR SOM DU ALDRIG KOMMER VILJA GLÖMMA

Brudparet tittar förälskat på varandra och håller kärleksfullt om varandra i naturen. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland

Hur går det till?

1. FÖRFRÅGAN

Gillar du min bildstil? Vad kul! Kontakta mig om när ni ska gifta er så återkopplar jag till er om jag är tillgänglig. Är jag tillgänglig på erat datum så har vi ett möte, utan några förpliktelser. Detta sker online.

2. MÖTET 

Under det inledande mötet berättar ni allt om erat bröllop och vad som är viktigt för just er under dagen.

3. BRÖLLOPSDAGEN

Äntligen är den stora dagen här som vi alla sett fram emot! Jag kommer se till att fånga de fina detaljerna och de vackra ögonblicken så att ni kan uppleva erat bröllop om och om igen när ni sen bläddrar igenom erat vackra fotoalbum.

4. Tjuvkik

Inom 3 dagar kommer ni få en tjuvkik på några bilder av mig via online-galleriet och redan då kommer ni kunna återuppleva er speciella dag.

5. Leverans av galleri

Efter bröllopet kommer kommer jag redigera alla era fotografier noggrant. Inom 4-5 veckor efter erat bröllop kommer ni få ett mail från mig med en nedladdningslänk och då få tillgång till erat eget online-galleri. Detta kan ni att dela mer era nära och kära.

6. erat fotoalbum

Du får ett minialbum på 20x20 cm och om du vill ha ett större album så är det dags att vi sätter igång och jobbar på det nu! Nyfiken på hur denna process går till? Klicka då på länken nedan.

Ett fantastiskt bröllop mitt i naturen. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland

Pinterest inspiration

Letar du efter inspiration till ert bröllop? Jag har skapat många inspirerande tavlor på min pinterest-sida för ert lantliga och bohemiska bröllop! Bröllopskort, brudbukett, bröllopstårtor och mycket mer!

Miranda är tålmodig, professionell, glad och fick oss att känna oss lugna!

- Esra and Thijmen

Vanliga frågor om ert bröllop

Tack vare min långa erfarenhet har jag ett stort nätverk runt mig som kan hoppa in för mig om det skulle behövas. De känner till mitt sätt att arbeta och fungerar därför som en utmärkt back-up! Dock har det ALDRIG hänt tidigare. 

 

Ja, för att boka mig ber jag om en deposition på 2000 kr. 

Jag levererar minst 60 bilder per timme.

Nej, jag kontrollerar vilka bilder jag kan leverera i svartvitt så några bilder kan vara i svartvitt men inte en hel serie. 

Ni fyller först i beställningsformuläret så jag vet exakt vad ni vill ha! Sedan väljer ni era favoritbilder i online- galleriet. Jag kommer att göra en förslag på design av dessa som sen skickas till er. Ni kan ge feedback, som jag sedan justerar utefter. Ni får sen en uppdaterad design utefter era önskemål och först när ni har godkänt den beställer jag albumet från tryckeriet. Leveranstiden efter att jag har beställt det från tryckeriet är mellan 3-6 veckor. Mer information finns också på den här sidan!

svartvitt foto av ett bröllopspar där brudgummen ger bruden en puss på hennes panna.
Bröllopsfotograf i Kalmar Öland - I kvällssolen ger ett brudpar varandra en intim kyss med solen i bakgrunden

Miranda har verkligen talang, och ett öga för detaljer!

- Frida och Silesh
Taberg, 2022

Priser

Med mig som er bröllopsfotograf i Småland får ni en super entusiastisk fotograf med massor av erfarenhet av att fotografera bröllop.

6

Timmar

BRÖLLOPSMÖTE
Ett introduktionsmöte för att gå igenom alla detaljer kring er bröllopsdag. 

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 350 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil + hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery, Wetransfer-länk och usb-minne 
 
 

ALBUM 
Album på 20×20 cm, värde 580,-kr. eller 15% rabbat pā lyxalbumet

SERVICE
Ni får service innan, under och efter bröllopet. Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning/boende för mig, så det är inget som tillkommer.   

26.999 kr

9

Timmar

BRÖLLOPSMÖTE
Ett introduktionsmöte för att gå igenom alla detaljer kring er bröllopsdag. 

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING
En mysig fotografering innan bröllopet där ni får testa på att stå framför min kamera, vilket kommer underlätta inför bröllopsdagen.

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 540 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil + hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery, Wetransfer-länk och usb-minne 
 
 

ALBUM 
Album på 20×20 cm, värde 580,-kr. eller 15% rabbat pā lyxalbumet

SERVICE
Ni får service innan, under och efter bröllopet. Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning/boende för mig, så det är inget som tillkommer. 

31.650 kr

12

Timmar

BRÖLLOPSMÖTE
Ett introduktionsmöte för att gå igenom alla detaljer kring er bröllopsdag. 

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING
En mysig fotografering innan bröllopet där ni får testa på att stå framför min kamera, vilket kommer underlätta inför bröllopsdagen.

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 720 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil + hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery, Wetransfer-länk och usb-minne 
 
 

ALBUM 
Album på 20×20 cm, värde 580,-kr. eller 15% rabbat pā lyxalbumet

SERVICE
Ni får service innan, under och efter bröllopet. Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning/boende för mig, så det är inget som tillkommer. 

35.525 kr

Ett fantastiskt bröllop mitt i naturen. Bröllopsfotograf i Kalmar Öland

Let's create
new memories