bride and groom walking cheerful and happy towards the photographer

Stort grattis till er förlovning! Om ni funderar på att arrangera ert bröllop på Öland, Kalmar eller någon annanstans och vill ha en dokumentation i form av fotografier, då har ni kommit till rätt ställe!
Som bröllopsfotograf förstår jag att det kan vara utmanande att planera ett bröllop på distans, särskilt om du inte befinner dig på Öland.Därför erbjuder jag er ett kostnadsfritt Zoom-möte för att se om vi är en bra match och för att ge er tips om planeringen av ert bröllop på Öland. 

Drömdestination

Välkommen till Öland, en fantastisk ö i Sverige som är en drömdestination för brudpar och bröllopsfotografer! Med sin otroliga natur och underbara landskap är det ingen överraskning att detta är platsen att ha ditt drömbröllop.

Öland är känt för sina vackra stränder, pittoreska kustlinjer och dramatiska klippor. Här kan ni njuta av solnedgångar som tar andan ur er och skapa minnen för livet. Den fantastiska naturen på ön ger er också möjlighet att fånga magiska bröllopsbilder som ni kommer att älska för alltid.

Oavsett om ni föredrar en intim ceremoni vid havet eller en storslagen fest i det gröna landskapet, har Öland något för alla. Ni kan välja mellan charmiga herrgårdar, romantiska trädgårdar eller kanske till och med ett slott som er bröllopsplats.

Aktiviteter för alla på Öland

Förutom de natursköna platserna erbjuder Öland också ett brett utbud av aktiviteter för både brudparet och gästerna att utforska. Ni kan ta en cykeltur längs kusten, besöka historiska sevärdheter eller bara koppla av på någon av de många mysiga kaféerna.

Så varför inte göra ert bröllop ännu mer speciellt genom att välja den vackra ön Öland? Här får ni inte bara en oförglömlig upplevelse utan även bilder som kommer att fånga ögonblicken från er speciella dag på ett helt unikt sätt. Välkomna till Öland, en plats där kärlek och naturskönhet möts!

Ert Ölands bröllopsfotograf

Tålmodig, professionell, glad och får oss att slappna av! Det är några av de ord som mina kunder beskriver mig med! Jag tycker att det är viktigt att få er som brud och brudgum att känna er bekväma. Under loveshooten kommer jag ibland att ge instruktioner men annars är allt avslappnat. Min stil är färgstark, lätt, avslappnad och ledig. Och som bröllopsfotograf (och som person!!) är jag mest kreativ i naturen!