Familjefotograf i Västervik

Jag älskar att ha hela din stora familj framför kameran. En familjefotografering tillsammans med mormor och morfar och alla barnbarnen är fantastiskt att fotografera. Att ta en promenad är min typ av fotografering! 

Det är de spontana och ibland oväntade ögonblicken som jag älskar att fånga. Den kärleksfulla blicken mellan mor- och farföräldrar, din favoritfarbrors leende eller ditt barns arga min när han inte får som han vill. Som familjefotograf i Västervik har jag en passion för att fånga dessa “små” (men så viktiga) ögonblick.

Jag vill gärna ha dig och din familj framför kameran, så att ni får vackra bilder att sätta upp på väggen eller i ett fotoalbum. Västervik har många olika vackra platser att fotografera hela familjen på! Kommer du att välja hamnen nära centrum, Gränso Slott eller vill du hellre gå till Gertrudsvik? Jag skulle gärna besöka din favoritplats för att fotografera hela familjen! 

Vi kunde bara inte välja några bilder för verkligen allt var så vackert! Vi kommer definitivt boka Miranda igen!

– Sanne och familjen 

För-hela-familjen- fotograf

Jag heter Miranda, född i Nederländerna men nu en bröllop- och familjefotograf som bor i Sverige! 
Min passion är att skapa nya minnen med din familj. Du kommer att få en super entusiastisk familjefotograf, speciellt om vi är ute i naturen! Vi kommer att ta en promenad så jag kan fånga dom naturliga ögonblicken av er.

En stor familj som går tillsammans i sommarsandslätten

Hur går det till?

1. BOKA

Vill du boka en familjefotografering i kalmar eller i närområdet? Vi diskuterar dina önskemål, bestämmer plats och ser vilket datum som är tillgängligt.

2. fotograferingen

Vi går en promenad på cirka en timme och under tiden kommer jag fånga många vackra spontana ögonblick av er familj! Garanterat kul!

3. URVAL

Efter fotograferingen får du ett stort urval på ca 100 bilder via ett online-galleri. Här kan du välja ut dina favoritbilder.

4. GALLERI LEVERERAT

Jag kommer att redigera de bästa bilderna i min egen stil. Alla bilder kommer att vara i färg, med några i svartvitt. Du kommer att få dina bilder via e-post med en nedladdningslänk inom en vecka!

5. album

Skulle du vilja se dina bilder i ett fotoalbum? Det är en fin och väldigt uppskattad present att ge till dina (svär)föräldrar eller mor- och farföräldrar. Du kan läsa allt om albumen här.

Miranda är väldigt spontan, glad och hjälper er skapa bilder som passar er som familj.

– Fleur och familjen 

stor hektisk familj som går framåt och tittar på varandra i skogen

VANGLIGA FRÅGAR

Med en grupp på 5 eller färre personer får du 30 bilder. Mellan 6-10 personer, 35 bilder och med 11-15 personer får du 40 bilder. Om ni är en större grupp än 15 personer får ni 45 till 50 bilder.

 

Med min stil och redigering rekommenderar jag alltid att du bär lugna beige eller gröna kläder. Jag avråder från att använda ljusa färger eller med stor texter på tröjor. Då det lätt distraherar en från ansiktena i bilderna. Förutom det, ha på dig kläder som du känner dig bekväm i!

Letar du efter inspiration? Kolla på min Pinterest-sida! 

PRISER FOTOGRAF VÄSTERVIK

Du kommer att få en super entusiastisk fotograf med mycket erfarenhet av att fotografera familjer och spontana ögonblick. Efter fotograferingen gör jag ett urval av bilderna och redigerar dem i min egen stil. Jag är familjen fotograf i Västervik men reser gärna över hela Sverige för att fånga era minnen för er.

1-5 personer

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 30 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil 
+ hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery.
 
 

SERVICE
Ni får service innan, under och efter fotograferingen . Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning för mig, så det är inget som tillkommer.   

3900kr

familjen i skogen

5-10 personer

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 40 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil 
+ hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery och WeTransfer.
 
 

SERVICE
Ni får service innan, under och efter fotograferingen . Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning för mig, så det är inget som tillkommer.   

5200kr

11-15 personer

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 45 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil 
+ hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery och WeTransfer.
 
 

SERVICE
Ni får service innan, under och efter fotograferingen . Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning för mig, så det är inget som tillkommer.   

6350kr

16-20 personer

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 45 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil 
+ hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery.
 
 

SERVICE
Ni får service innan, under och efter fotograferingen. Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning för mig, så det är inget som tillkommer.

7499 kr

21-25 personer

ALLA BILDER DIGITALT
Ungefär 50 digitala bilder redigerade i min egen välbekanta stil 
+ hela serien i färg och några i svartvitt.

LEVERERA
Bilderna levereras via online gallery.
 
 

SERVICE
Ni får service innan, under och efter fotograferingen. Jag finns här för att hjälpa er!

RESEERSÄTTNING
Inom Sverige så ingår reseersättning för mig, så det är inget som tillkommer.   

8150 kr

25 och mer

Skicka mig ett meddelande för mer information

stor familj med morfar och mormor i alla möjliga färgglada kläder i skogen. familjefotograf i kalmar

Let's Create
New Memories